rss

CRR Dunlop 4, Raliul Siromex Mobil 1, info final: Marisca invinge in ultima

 1. 13/05/2007
 2. Tags: Raliul siromex mobil 1
  Vezi toate fotografiile (1)
  Un raliu cu de toate. Asa se poate rezuma runda a patra a CRR, Raliul Siromex Mobil 1. Competitia a fost marcata, conform traditiei, de o vreme schimbatoare, Bogdan Marisca, mai inspirat in alegerea pneurilor, reusind sa se impuna dupa un duel pasionant.

  Titi Aur, care a beneficiat, in fine, de o masina care nu i-a mai pus probleme, a trecut peste retragerea sponsorului, BkP, si a condus pana inainte de bucla finala. Atunci, in ultimul parc de service, Marisca a fost cel care a ales mai bine cauciucurile si a transat disputa, aducand, la debutul parteneriatului lor, prima victorie pentru BF Goodrich.

  Locul 3 i-a revenit lui Tempesta, castigatorul de anul trecut, cel care a fost cel mai afectat de ploaia care a cazut la a doua trecere pe Gutai. Italianul i-a devansat pe Leu si Cismaru.

  Altfel, merita remarcat faptul ca pe lista abandonurilor de marca s-au regasit Ungur (iesire in decor in PS4, pe cind era al doilea), Pitigoi, Mitroi, Badea, Grigorescu (la debutul in acest an) sau Ionescu-Cristea.
  Vizualizari: 719
  Ford C-Max

  Ford C-Max

  Pret: 6.850 EUR, An: 2012, Kilometri: 168.850 detalii »

  Toate anunturile »