rss

CRR Dunlop 4, Raliul Siromex Mobil 1, info final: Marisca invinge in ultima

  1. 13/05/2007
  2. Tags: Raliul siromex mobil 1
    Vezi toate fotografiile (1)
    Un raliu cu de toate. Asa se poate rezuma runda a patra a CRR, Raliul Siromex Mobil 1. Competitia a fost marcata, conform traditiei, de o vreme schimbatoare, Bogdan Marisca, mai inspirat in alegerea pneurilor, reusind sa se impuna dupa un duel pasionant.

    Titi Aur, care a beneficiat, in fine, de o masina care nu i-a mai pus probleme, a trecut peste retragerea sponsorului, BkP, si a condus pana inainte de bucla finala. Atunci, in ultimul parc de service, Marisca a fost cel care a ales mai bine cauciucurile si a transat disputa, aducand, la debutul parteneriatului lor, prima victorie pentru BF Goodrich.

    Locul 3 i-a revenit lui Tempesta, castigatorul de anul trecut, cel care a fost cel mai afectat de ploaia care a cazut la a doua trecere pe Gutai. Italianul i-a devansat pe Leu si Cismaru.

    Altfel, merita remarcat faptul ca pe lista abandonurilor de marca s-au regasit Ungur (iesire in decor in PS4, pe cind era al doilea), Pitigoi, Mitroi, Badea, Grigorescu (la debutul in acest an) sau Ionescu-Cristea.
    Vizualizari: 803