rss

CRR Dunlop 3, Raliul Hunedoarei Lukoil: Au ramas patru!

  1. 23/04/2007
  2. Tags: Banciu, Manu mihalache
    Vezi toate fotografiile (1)
    Ei bine, accidentul suferit de Raspopa a redus numarul celor care si-au adjudecat victoria in fiecare dintre rundele de pana acum. Au mai ramas patru competitori in aceasta situatie, care conduc detasat ostilitatile la respectivele „sectiuni”.

    Astfel, la grupa H, Manu Mihalache (Subaru Impreza N11) a bifat a treia victorie. N-a mai fost una lejera, ca pana acum, pentru ca, dupa ce s-a rasucit pe PS8, Mihalache putea rata succesul in favoarea lui Banciu (Mitsubishi EVO 4). Acesta a avut insa probleme cu motorul si a cedat suprematia in ultima sectiune cronometrata. Pe locul 3 a sosit Graef, la 2:19.8.

    Al treilea succes a fost obtinut si de Marisca, in Cupa Mitsubishi, ca si de Turbatu, la Dacia Logan Joe, acesta devansandu-i pe Jerome France si Bogdan Stanoiev. In fine, aceeasi performanta a fost trecuta in palmaresul lui Porcisteanu, la clasa N2.

    Doua victorii in 3 etape au obtinut pana acum Iacomi, in intrecerea debutantilor, acesta repetand isprava de la Resita, respectiv Motorhome Napoca RT, in aceea a echipelor. Acelasi rezultat l-a reusit, dar in primele doua runde, Raspopa, la Grupa A, de aceasta data, dupa iesirea sa in decor, castig de cauza avand Alexandru Mitroi.
    Vizualizari: 558
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »