rss

CRR Dunlop 3, Raliul Hunedoarei Lukoil: 3 din 3 pentru Marisca in Cupa Mitsubishi

  1. 23/04/2007
  2. Tags: Raliul hunedoarei lukoil
    Vezi toate fotografiile (3)
    Bogdan Marisca a oferit si in Raliul Hunedoarei Lukoil un recital de precizie in Cupa Mitsubishi. Instalat la conducerea clasamentului dupa terminarea celei de-a treia probe speciale, clujeanul si-a asigurat cel de-al treilea succes consecutiv, terminand cu un avantaj de un minut si jumatate fata de urmatorul clasat.

    Dupa un start mai putin fast de stagiune, Alexandru Pitigoi a reusit o evolutie excelenta si a terminat pe locul doi, trecandu-si in cont si o victorie de proba speciala. Si daca n-ar fi fost pana de cauciuc din speciala a sasea si cateva intreruperi in functionarea motorului, rezultatul putea sa fie mai bun.
     
    Ultima treapta a podiumului i-a revenit lui Catalin Cismaru, care repeta astfel isprava din etapa precedenta, punctele acumulate fiind suficiente pentru a-l propulsa pe pozitia secunda in topul Cupei Mitsubishi. Tripleta mai sus mentionata a fost urmata de doi piloti care s-au aflat la prima evolutie din acest an in cupa: Zoltan Juhos si Florin Strak.

    In spatele lor Sorin Badea, Horatiu Savu, Constantin Aur si Thomas Abraham au ridicat la noua numarul pilotilor de cupa care au trecut linia de sosire, singurele abandonuri fiind inregistrate de Mihai Leu si Vlad Terzi.
     
    Invingator in prima proba speciala, Constantin Aur a inceput foarte bine si a stat la sefia clasamentului general in primele doua sectoare cronometrate. Din pacate, multipul campion national s-a confruntat apoi cu probleme in functionarea motorului, minutele pierdute privandu-l de orice sansa in batalia pentru primele locuri.
     
    Cu trei victorii din tot atatea posibile, Bogdan Marisca s-a desprins decisiv in topul Cupei Mitsubishi, fiind urmat de Catalin Cismaru, Constantin Aur si Alexandru Pitigoi, ultimii trei intr-un ecart de numai sapte puncte. Etapa urmatoare ne va oferi un nou rendez-vous cu asfaltul, de aceasta data pe meleaguri maramuresene, intre 11 si 12 mai.

    Victorii PS: B. Marisca 7, C. Aur 2, A. Pitigoi 1.Lideri succesivi: PS 1-2 C. Aur; PS 2-10 B. Marisca.
    Clasament Cupa Mitsubishi dupa etapa 3: 1.Bogdan Marisca 63p, 2. Catalin Cismaru 35p, 3. Constantin Aur 33p, 4. Alexandru Pitigoi 28p, 5. Mihai Leu 18p, 6. Thomas Abraham 14p, 7. Zoltan Juhos 11p, 8. Horatiu Savu 10p, 9. Florian Strak 9p, 10. Vlad Terzi 8p, 11. Sorin Badea 8p, 12. Ciprian Ciobotaru 1p.
    Vizualizari: 892
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »