rss

CRR Dunlop 10, Raliul Iasiului Tester: Duel in doi pentru titlu

  1. 19/10/2007
  2. Tags: Dsg, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (1)
    CRR a ajuns la final. Dupa 9 runde, titlul national nu este inca decis, duelul decisiv urmand sa se dea la Iasi.

    Clasamentul este clar. Marisca are 62 de puncte, Gartofan a adunat 56, iar Tempestini 53. Ultimul insa, nu are in cont decat un abandon, ceea ce inseamna ca, respectandu-se regula “n-2”, daca triumfa in ultima runda i se scadeau 5 puncte (echivalentul celui mai slab rezultat) si totaliza 58, fiind nevoit sa vada cum titlul intra, in functie de rezultatele competitorilor sai, in contul unuia dintre acestia.

    Acesta este si motivul pentru care Tempesta a decis ca la ultima runda sa mai faca o mutare de interes pentru publicul din CRR, urmand sa participe cu un Peugeot 207 S2000. Si daca am amintit de aceasta “schimbare”, sa spunem ca la volanul masinii sale, Subaru Impreza N12, se va afla Victor Baldescu, cel care, pe 13 octombrie, a implinit 55 de ani, iar la start se va afla un nou Mitsubishi EVO IX pilotat de Manu Mihalache.

    Sa ne reintoarcem insa la lupta pentru titlu. Asadar, duelul decisiv se da intre Marisca si Gartofan. Chiar daca Giri se impune, lui Bogdan ii este suficient sa ocupe una dintre pozitiile 2-5 pentru a-si trece in cont cununa cu lauri. In cazul in care se claseaza pe cinci, si acumuleaza 4 puncte, caz in care se va afla la egalitate cu rivalul sau, departajarea se face la numarul de victorii, capitol la care Marisca este in avantaj.
    Vizualizari: 807