rss

Cristale FoliaTec pentru masina

  1. 24/06/2007
  2. Tags: Cristale FoliaTec
    Vezi toate fotografiile (1)
    Vremurile in care hip-hop-ul era o forma de manifestare a dezacordului vizavi de opresiunile facute asupra populatiei de culoare din Statele Unite au cam apus, fiind inlocuit de o sete incredibila, manifestata de aceeasi populatie, de a epata bunastarea in care se afla.

    Si, cum orice curent in voga atrage bani, pana si nemtii s-au gandit ca nu ar fi rau sa inventeze ceva pentru a-i atrage pe fanii lui Jay-Z sau Snoop Dogg.

    Bineinteles, nu este vorba de niste nemti oarecare, ci de cei care lucreaza pentru FoliaTec – compania care a decis sa lanseze un produsul numit Crystal Design.

    Dedicat masinilor, acesta este, in fapt, o cutie cu 50 de cristale sintetice de 8 mm ce pot fi aplicate oriunde pe si in interiorul caroseriei, fara ca indepartarea lor sa lase in urma semne indiferent de suprafata pe care au fost odata lipite.

    Frumusetea ideii consta in faptul ca acestea pot fi montate astfel incat sa formeze orice desen ii trece prin cap clientului, exclusivitatea absoluta fiind in acest fel asigurata. Recomandam orice are legatura cu un cont in banca extrem de bine populat…
    Vizualizari: 825
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »