rss

Cosmetizare pentru CL de la ART

  1. 29/01/2007
    Vezi toate fotografiile (3)
    Putine masini au o doza suficienta de exclusivitate pentru a-si pune stapanul in centrul spotului de lumina, iar Mercedes CL este una dintre ele; cu toate acestea, unii chiar vor sa-si orbeasca audienta.

    Pentru asta exista tunerii, iar unul care se arata din ce in ce mai des la pagina cu oferte speciale este ART, o companie care a pus la punct un program de stilizare pentru cel mai luxos coupe din Stuttgart.
    Incepem cu fata, acolo unde un spoiler profilat aerodinamic domina „barbia” masinii si unde steaua in trei colturi a disparut, fiind inlocuita de o gigantica (si oarecum inestetica) emblema ART.

    Nici spatele nu a scapat, sortul fiind strabatut de cateva pliuri longitudinale, adaugate de germani pentru – spune ei – un plus de eleganta, in timp ce patru tevi de esapament de 80 mm cu intensificator de sunet iti aduc aminte ca nu ai limitator de viteza si ca, in plus, motorul poate mai mult multumita unui chip-tuning (din pacate, ART nu a dezvaluit prea multe despre noile performante).

    Din profil remarci pragurile sport, dar numai dupa ce ai terminat de analizat rotile dolofane cu jante ce pot ajunge si la 20 de inch diametru, care umplu la fix cele patru bosaje altfel prea reliefate modelul de serie. Linia inchegata data completat de kit-ul de suspensie, ce o coboara cu 25 mm.
    Exteriorul poate sa iti placa sau nu, dar cu habitaclul este o alta poveste. El poate arata exact asa cum vrei tu, pentru ca tunerul din Nurnberg iti poate pune la dispozitie aproape tot ce ti-ar putea trece prin cap.

    Spre exemplu, tapiteria din piele – intotdeauna de cea mai buna calitate, ea poate avea una sau mai multe culori, poate avea nuante contrastante, sau poate fi perforata si/sau cusuta in mai multe modalitati. Sau toate la un loc.

    In timp ce alegi, nu ar trebui sa uiti de insertiile de lemn de diferite esente si culori, care pot fi insa inlocuite cu unele sport, din fibra de carbon.

    Apropo de sport, pentru cei care au inteles din CL numai particula „coupe”, ART pune la dispozitie si un volan cu padele pentru schimbarea treptelor, ce poate fi imbracat in diverse combinatii: alcantara si piele, piele si lemn sau piele si fibra de carbon.

    Oricare ar fi alegerea, toti vor intelege ca ai mai multi bani decat poti cheltui. Adica exact ce trebuia sa afle...
    Vizualizari: 711