rss

Corvette Z06 de la Katech

  1. 19/04/2007
Corvette Z06 de la Katech
Cine critica faptul ca supercarul american ofera doar 500 CP din sapte litri cilindree are perfecta dreptate, giganticul V8 avand suficiente resurse de putere pentru a spulbera chiar si cele mai tari supercar-uri din elita mondiala.

Cei de Katech Performance sunt la randul lor convinsi de asta si, impreuna cu legenda curselor de anduranta Dick Barbour, au obligat monstrul sa scoata cu peste 100 CP in plus.

Experti in aceasta zona a motorsportului, inginerii lui Katech nu au lasat mai nimic din vechiul motor, inlocuind pistoanele cu unele realizate chiar in atelierele lor, montand un set de biele din titan, modificand arborele cu came si introducand in constructia sa alte supape si noi capete de cilindru.

Corvette Z06 de la Katech
A rezultat un propulsor numit pompos Street Attack LS7, dar care scoate 600 CP in cea mai blanda forma, el putand fi dus din managementul electronic chiar dincolo de aceasta limita.

Baietii de la Katech nu s-au multumit insa doar sa gadile bucata de metal de sub capota, ei hotarand ca si transmisia are nevoie de imbunatatiri.

Ca urmare, aceasta a fost intarita cu un ambreiaj de inalta performanta si cu unele componente fabricate cu ajutorul unor tehnologii speciale, specifice curselor.

Lista de modificari ale masinii mai include un esapament nou din otel inoxidabil si un sistem de franare mai performant, gata sa faca din Z06 Katech un campion al circuitelor de viteza. Pentru companie, nu ar fi un lucru nou...
Vizualizari: 575