rss

Corbin Raven: trei roti mai bune decat patru?

  1. 11/06/2007
  2. Tags: Corbin Raven
    Vezi toate fotografiile (1)
    Macar din punctul de vedere al legislatiei privind securitatea rutiera din Statele Unite, se pare ca asa este: un asemenea triciclu este catalogat drept motocicleta si deci este scutit de testele de specific la care sunt supuse autoturismele obisnuite.

    Rezultatul? Lista producatorilor de tricicluri precum Mike Corbin se ingroasa pe zi ce trece, acestia incercand sa-si atraga eventualii clienti cu prespectiva unei intretineri usoare si a unui consum redus de combustibil.

    Unul dintre aceste produse este si Corbin Raven, un prototip ce va intra in curand in productia de serie si care aduce totusi mult mai mult cu o masina decat cu o motocicleta: habitaclul este complet acoperit, volanul a inlocuit ghidonul, iar tractiunea se face pe rotile din fata (aspect interesant – directia este integrala).

    Sigur, fotografia alaturata lasa inca multe aspecte nelamurite – de exemplu, ce design va avea partea frontala si ce dotari va cuprinde lista aferenta? –, insa nu ne indoim ca Mike Corbin ne va da un raspuns concludent in viitorul apopiat, mai ales ca Raven nu este prima lui creatie de acest gen: nu cu mult timp in urma, el lansa triciclul electric Sparrow, numit ulterior NmG – “No more gas”. Natural…
    Vizualizari: 1343
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »