rss

Concurs de desene

  1. 15/03/2007
  2. Tags: Nou design, Omv move&help
    Vezi toate fotografiile (1)
    O luna. Atat au la dispozitie copiii talentati la desen pentru a propune celor de la OMV un nou design pentru masina pilotata de Manfred Stohl in WRC. Conditia pusa de organizatori este ca participantul sa aiba o varsta de pana la 14 ani.

    Desenele creative, futuriste sau amuzante trebuie sa fie trimise pana pe 13 aprilie la adresa OMV Aktiengesellschaft, Corporate Communications,Otto-Wagner-Platz 5, A-1090 Wien, cu specificatia “Move & Help Malwettbewerb (Drawing Competition)”. Se poate folosi si adresa de e-mail owrt@omv.com (desenul trebuind trimis ca fisier JPEG, cu cel putin 300 dpi).

    Masina cu imaginea castigatoare OMV Move & Help va concura la “ADAC Rally”, in perioada 17-19 august 2007, iar realizatorul desenului, insotit de familie (nu mai mult de cinci persoane) va urmari intrecerea la fata locului.

    Sablonul pentru desen al masinii de curse OMV Kronos Citroen poate fi descarcat la adresa www.owrt.com. La aceeasi adresa se va derula si procesul de selectie a castigatorului incepand cu luna mai.

    Aceasta actiune face parte din programul OMV Move&Help. In sezonul 2007, fiecare kilometru parcurs de masinile echipei OMV Kronos Citroen va aduce 20 de euro in contul partenerilor, Caritas, SOS Children’s Village si UNICEF. Banii sunt folositi in programe educationale pentru mai mult de 35.000 de copii si tineri din Europa si Pakistan.
    Vizualizari: 1219