rss

Conceptul smart EQ fortwo

  1. 31/08/2017
  2. Categoria: Smart
    Vezi toate fotografiile (15)

    Smart Vision EQ fortwo ofera o noua viziune a mobilitatii urbane si a transportului public local, foarte flexibil, cu o eficienta maxima: autovehiculul conceput autonom isi preia pasagerii direct din locatia aleasa.

    Noi optiuni de individualizare ii ajuta pe utilizatori sa-si recunoasca "masina" lor: cu ajutorul panoului din fata si a suprafetelor mari de proiectie pe laterale, smart EQ fortwo permite individualizarea fara precedent a vehiculului, ideal pentru car-sharing. Eliberati de sarcina conducerii, pasagerii se pot relaxa in interiorul “spatios”.

    Conceptul EQ fortwo este, de asemenea, o masina in care toate domeniile de expertiza care alcatuiesc strategia corporativa CASE sunt combinate, permitand utilizatorilor din oras accesul intuitiv la mobilitatea individuala. CASE reprezinta stalpii strategici ai conectivitatii (Connected), conducerea autonoma (Autonoma), utilizarea flexibila (Shared & Services) si sistemele de actionare electrica (Electric).

    Cu viziunea EQ fortwo, smart prezinta un vehicul concept de la relativ recentul brand de produse si tehnologie EQ la Frankfurt la Salonul Auto de la Frankfurt din 2017. Mai mult de zece masini electrice noi vor fi introduse in productia de serie la Mercedes-Benz Cars pana in 2022, de la micul smart la cel mai mare SUV. Smart a facut primul pas inapoi in 2007 cu smart-ul electric, iar astazi ofera optional toate modelele sale cu propulsie electrica.

    "Conceptul smart EQ fortwo este viziunea noastra asupra viitoarei mobilitati urbane, este cea mai radicala solutie de car-sharing: complet autonoma, cu capacitati maxime de comunicare, prietenoasa, complet personalizabila si, desigur, electrica", spune CEO-ul smart, Annette Winkler. "Cu smart EQ fortwo, se prezinta o perspectiva asupra temelor cu care Mercedes-Benz Cars descrie viziunea viitoarei mobilitati in cadrul strategiei CASE".

    Vizualizari: 1250
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »