rss

Concepte Range Rover create de designeri navali

  1. 14/08/2008
  2. Tags: Range Rover
    Vezi toate fotografiile (1)


    Masinile luxoase merg mana in mana cu iahturile. Este ceva normal sa ai la scara un Rolls Royce sau Range Rover cu care sa te deplasezi pana in cel mai apropiat port, unde te asteapta o "bijuterie" plutitoare.

    Cei de la Volkswagen stiu asta, de-aia au si realizat concepte precum Touareg North Sails si Audi Q7 V12 TDI Coastline. Ideea germanilor se pare ca a fost pe placul britanicilor, care au preluat-o si chiar au dus-o la un nivel superior. Astfel, Land Rover impreuna cu Edmiston, o companie care activeaza in domeniul naval, divizia iahturilor de lux, au pus la cale concursul "Superyacht Range Rover Design Competition", prin care sapte dintre cei mai respectati designeri de ambarcatiuni marine vor desena fiecare cate un Range Rover. Cei sapte sunt Bannenberg, Tim Heywood, Andrew Winch, Terrence Disdale, Ken Freivokh, Redman Whiteley Dixon si Martin Francis, iar opera castigatoare va fi prezentata in septembrie, in cadrul "Monaco Yacht Show".

    Cu ocazia show-ului monegasc vor fi expuse si celelalte creatii, insa numai pe hartie, iar oficialii Edmiston au afirmat ca oricare dintre cele sapte modele exclusive Range Rover - printre care si un cabriolet in doua usi - poate fi produs in "carne si oase", evident, numai la comanda. Onorarea comenzilor va dura intre trei si sase luni, iar preturile variaza de la 200.000 de euro pana la 800.000.
    Vizualizari: 796