rss

Concept Fioravanti la Geneva

  1. 20/02/2007
  2. Tags: Concept car, Fioravanti, Thalia
    Vezi toate fotografiile (1)
    Carosierul italian va prezenta la Geneva un concept car ce-l pregateste pentru viitoarele reguli privind protectia mediului.

    Numita Thalia, masina va fi caracterizata de o arihtectura ce va permite instalarea celor mai noi surse de energie alternativa intr-un design inovativ si elegant.

    Masina va fi propulsata de un motor ecologic si va fi construita intr-o proportie majoritara din materiale biodegradabile.

    Forma ciudata – un hibrid intre break si monovolum ce aduce aminte intr-o oarecare masura de versiunea combi a lui Citroen Cx – va favoriza un habitaclu foarte incapator, in care pasagerii din spate vor avea posibilitatea de a calatori ca si cum ar sta pe locurile din fata, multumita pozitionarii mai sus a banchetei posterioare si a inaltarii acoperisului in acea zona, ce a permis montarea unui al doilea parbriz.

    Nu exista inca planuri sau oferte pentru productia in serie, dar sa nu va mirati daca inovatiile promovate de Thalia se vor regasi in mapele de prezentare viitoare ale unor terti constructori.
    Vizualizari: 904