rss

Concept - BMW Seria 1

  1. 05/01/2009
  2. Tags: BMW , BMW, Concept, Seria 1
    Vezi toate fotografiile (5)

    In decursul ultimelor 6 luni, Giom, un artist talentat care proiecteaza automobile in spatiu 3D, a lucrat la un proiect interesant: un concept al viitorului Seriei 1 de la BMW. Este acealasi artist care a proiectat pentru fratele nostru mai mare BMWBlog.com, viitorul 2012 BMW M6 si 2012 Seria 3.

    Dar am sa il las pe Giom sa va vorbeasca despre noul sau Concept BMW Seria 1:
    Acest concept este o pura fictiune si este bazat doar pe imaginatie. Sunt un mare fan al seriei 1 si vreau sa va spun de la inceput ca nu traiesc cu iluzia ca pot realiza un design mai frumos decat BMW ar putea.

    Am facut acest design doar pentru distractie. Parerea mea este ca viitorul model ar trebui sa arate mult mai agresiv. Liniile de design ar trebui sa reflecte caracteristicile generale ale unui BMW si sa dea un look mai nervos masinii. Prin desenul meu am incercat sa creez o noua identitate pentru seria 1, dar in acelasi timp sa mentin trasaturile tipice BMW.

    Cateva dintre elemenetele de design mai interesante sunt farurile care sunt preluate de la conceptul CS. Am mers pe idea unor linii paralele care pornesc de la grila fata, traverseaza acoperisul masinii si se termina pe hayon in dreptul placutei pentru numarul de inmatriculare. De asemenea liniile desenate pe partile laterale ale masinii se integreaza in spoilerul fata si spate si incadreaza gura de admisie din fata.

    Sursa: BMWblog.ro

    Vizualizari: 932