rss

Comando urban

  1. 27/11/2006
  2. Tags: Skoda Roomster Scout
    Vezi toate fotografiile (2)
    Skoda insista pe tema modelelor cu iz de aventura si, la cateva luni de la lansarea lui Octavia Scout, il prezinta acum pe cel de-al doilea membru al acestei familii, Roomster Scout.

    Fata de versiunea clasica, noul model nu se deosebeste decat prin mina de „dur” abordata si prin cresterea usoara a dimensiunilor, datorate aplicarii elementelor de caroserie ceva mai voluminoase; cu alte cuvinte, nu va aventurati pe drumuri prea accidentate, fiindca tot numai in rotile din fata va puteti pune baza.

    Doua motoare pe benzina – un 1,4 litri de 84 CP si un 1,6 litri de 103 CP – si doua diesel – un 1,4 litri in trei cilindri de 79 CP si cunoscutul 1,9 litri de 103 CP – vor fi disponibile pentru Roomster Scout, toate fiind facand echipa cu o transmisie manuala cu cinci rapoarte (motorul pe benzina de 1,6 poate fi cuplat si la o cutie automata Tiptronic cu sase rapoarte).

    Orice vizitator al salonului auto de la Bologna va putea admira aceasta versiune la standul Skoda, iar cei care se vor hotara sa o si cumpere isi vor putea vizita dealer-ul local incepand cu luna martie 2007.
    Vizualizari: 1414