rss

Colin McRae vrea sa revina in WRC

  1. 04/08/2007
  2. Tags: Turcia
    Vezi toate fotografiile (1)
    Colin McRae a declarat ca-si propune sa revina in WRC in sezonul 2008. Campionul mondial din 1995 nu mai are de vreme buna un angajament in cea mai importanta competitie de raliuri, iar ultima sa aparitie oficiala la volanul unui bolid din WRC s-a produs anul trecut, in Turcia, cand l-a inlocuit pe Sebastien Loeb, care era accidentat.

    "Nu este o idee noua. Ma gandesc de multa vreme sa revin, dar, trebuie sa recunosc, pana acum nu mi-am dat cu adevarat silinta. Lucrurile s-au schimbat insa si sunt increzator. Eu spun ca sunt sanse ca revenirea mea sa se produca anul viitor", a declarat McRae.

    Pentru Colin este una dintre ultimele sanse pentru a putea concura cu sanse reale de a obtine rezultate. El va implini 39 de ani in aceasta luna si, chiar daca a fost unul dintre cei mai talentati piloti din istorie, varsta nu-l iarta nici pe el.

    In cazul in care nu va reusi totusi sa-si gaseasca echipa, McRae crede ca s-ar putea ocupa de un alt proiect in WRC. Una dintre solutii este aceea de a dezvolta un model care sa-i poarte numele si care sa fie folosit de protagonistii competitiilor internationale de raliuri.
    Vizualizari: 807