rss

Colin Kolles ameninta Super Aguri si Toro Rosso

  1. 23/12/2006
  2. Tags: Colin kolles
    Vezi toate fotografiile (1)
    Team-managerul echipei Spyker, germanul de origine romana Colin Kolles, a declansat in aceasta iarna o adevarata cruciada impotriva a doua echipe care, in 2006, au fost “la paritate” cu formatia sa in ceea ce priveste rezultatele: Super Aguri si Scuderia Toro Rosso.
     
    In testele din aceasta luna, team-ul Super Aguri a obtinut timpi foarte buni, folosind sasiul utilizat de echipa Honda pe parcursul sezonului trecut, si in plus se contureaza ideea ca Scuderia Toro Rosso ar putea face acelasi lucru in 2007 cu sasiurile Red Bull vechi de un an (ipoteza este intarita de faptul ca STR va mosteni de la Red Bull si motoarele Ferrari, in timp ce acestia vor trece la o motorizare Renault). Kolles insista asupra faptului ca regulamentul impune ca echipele sa-si construiasca propriul sasiu, si nu sa foloseasca masini “de client”, adica evolutii ale bolizilor proiectati de alte team-uri.
     
    Reprezentantii acestora dau asigurari ca vor utiliza in noul sezon de F1 sasiuri proprii, insa managerul de la Spyker afirma ca ar putea apela la o instanta de arbitraj daca Super Aguri si Scuderia Toro Rosso vor specula aceasta bresa din regulamentul FIA. Prima echipa care si-a anuntat sprijinul pentru actiunea lui Colin Kolles a fost BMW Sauber, prin vocea directorului Mario Theissen.
    Vizualizari: 512