rss

Citroën 2CV se intoarce

  1. 04/05/2007
  2. Tags: 2CV, Citroen
    Vezi toate fotografiile (1)
    Ratusca s-a intors, se pare, chiar daca vestea nu este tocmai oficiala. Au aparut cateva fotografii retusate, iar designul buburuzei pare destul de bine asezat, astfel incat, pentru o productie in serie, n-ar fi nevoie de modificari majore.

    Meritul celor care au gandit masina din punct de vedere estetic este ca silueta poate fi recunoscuta cu usurinta, in timp ce este destul de moderna pentru a face fata produselor similare mult mai futuriste.

    In momentul in care va da pieptul cu piata 2CV nu va fi singur, avand de infruntat alte interpretari ale unor automobile celebre.

    Ca si concurentii sai (VW Beetle, MINI sau Fiat 500), 2CV nu va mai fi un model de buget, fiind repozitionat spre segmentul premium al acestei categorii.

    Platforma va fi impartita cu C3, mai mult unele elemente vor veni de pe compacta C4, deci vorbim de tractiune fata, elemente de caroserie din plastic, chiar si o versiune hibrida (diesel-electric).

    Un concept in toata regula este posibil sa apara in 2009, dar francezii n-ar trebui sa stea prea mult pe ganduri pentru ca masina pare sa fie sortita succesului.
    Vizualizari: 984