rss

Citroen renunta la WRC pentru DTM?

  1. 14/05/2008
  2. Tags: DTM, Wrc
    Vezi toate fotografiile (1)
    Se pare ca directorul departamentului sport considera prezenta Citroen in WRC inutila: francezii au dovedit de ce sunt in stare, iar de ceva vreme cheltuiesc milioane de euro intr-o formula de motorsport care, in opinia lor, este insuficient mediatizata de catre organizatori.

    “Am fost la o etapa de DTM si am constatat ca organizarea si promovarea de acolo sunt cu ani lumina in fata WRC” - a declarat Olivier Quesnel. Acesta a mai adaugat ca sefii sai se asteapta ca el sa cheltuie cat mai bine bugetul alocat si ca noul C5 ar putea concura fara probleme in DTM, pe langa Audi A4 si Mercedes C-Klasse.

    Francezii au avut rezultate excelente in WRC din 2004 incoace, geniul lui Loeb aducandu-le multiple titluri, dar se pare ca presiunile managementului ar putea avea drept rezultat retragerea din WRC si orientarea catre alte discipline.
    Noi credem ca Citroen, deocamdata, incearca doar sa avertizeze organizatorii WRC, neavand nici un interes sa se retraga inca din raliuri, mai ales ca Loeb ar putea castiga in acest an cel de-al cincilea titlu consecutiv.
    Vizualizari: 794