rss

Citroen C6 Pallas, editie limitata

  1. 28/07/2008
  2. Tags: C-crosser c-surf, C6, C6 pallas
    Vezi toate fotografiile (1)
    Printre masinile expuse de Citroen saptamana trecuta la Salonul Auto de la Londra a fost si acest C6 Pallas, un model derivat din limuzina de lux a constructorului francez, care va fi realizat intr-o serie limitata destinata pietei din Marea Britanie.

    C6 Pallas, o masina care inglobeaza excelent caracteristici sportive "extreme" intr-o limuzina de serie de mare succes, se remarca prin jantele din aliaj de culoare negru mat cu rama cromata si prin naunta de auriu a caroseriei creata special pentru acest model.

    La interior, C6 Pallas a primit scaune speciale cu tapiterie in doua nuante, finisari din piele fina de culoare maro, precum si ecrane LCD cu touchscreen montate in tetierele scaunelor din fata pe care pasagerii din spate pot vedea DVD-uri sau pot conecta console de jocuri.

    De asemenea, masina dispune de o tehnologie care asigura deplina functionalitate cu noua generatie de telefoane mobile iPhone, conexiune Bluetooth, precum si sistem de navigatie prin satelit cu recunoastere a amprentei degetului.

    Citroen C6 Pallas este propulsat de un motor diesel V6 HDi de 2,7 litri, care dezvolta 208 cai-putere, care ajuta limuzina sa sprinteze de pe loc pana la 100 km/h in doar 8,9 secunde.

    C6 Pallas este al doilea model serie limitata expus de Citroen la Londra, dupa C-Crosser "C-Surf". SUV-ul francez se caracterizeaza prin sinele pentru placa de surfing montate pe acoperis, precum si printr-un sistem de iluminare care se schimba in functie de ritmul muzicii care rasuna din difuzoarele masinii.

    Francezii au dorit prin aceste modele sa-si dovedeasca maiestria si capacitatea de a crea astfel de masini exclusiviste si atractive pentru clientii lor fideli.
    Vizualizari: 1346