rss

Citroen C1 facelift - special pentru oras

  1. 21/01/2009
  2. Tags: C1, C1 Facelift, Citroen, Citroen C1 Facelift
    Vezi toate fotografiile (2)

    Citroen C1 facelift era programat pentru lansare in Romania la jumatatea lunii ianuarie 2009.

    La exterior micuta citadina primeste spoilere mai impunatoare si un radiator restilizat.
    Motorizarile disponibile vor fi aceleasi de pe actualul automobil, un propulsor diesel si unul pe benzina. Motorul diesel, de 1,4 litri, dezvolta 55 CP, deci cam greu sa-ti iei zborul cu el, iar propulsorul pe benzina, de un litru, are 68 CP. Sunteti convinse acum ca vorbim despre o masina de oras,nu?!

    Variantele de caroserie disponibile sunt hatchback cu trei sau cinci usi, potrivit reprezentantei Citroen din Romania. Dar,atentie, o data cu evolutia infatisarii, cresc si preturile de achizitie. Pentru a cumpara noul Citroen C1, platesti o diferenta de 150 de euro.

    Un nou pachet de echipare va fi disponibil pe C1 facelift, denumit “Exclusive” si care vine in completarea celorlalte doua, “Confort” si “Attraction”. Acesta va include scaunele invelite in piele Alcantara, tabloul de bord de un negru briliant si un mai bun echipament de serie, ce include aer conditionat, CD player si jante din aliaj.

    Citroën C 1 este comercializat in Romania la un pret moderat, fiind si ieftin de intretinut datorita costurilor reduse pentru reparatii si a consumului de carburant mic. In prezent modelul in trei usi poate fi achizitionat la un pret promotional pornind de la 7.219 euro cu TVA inclus. Pentru facelift asteptam inca lista de preturi.

    Vizualizari: 1480