rss

Citroen C-Elysee: un nou model pentru China

  1. 08/04/2008
  2. Tags: Citroen c-elysee, Dong feng
    Vezi toate fotografiile (6)

    Producatorul francez va prezenta la Salonul Auto de la Beijing, care isi va deschide portile pe 24 aprilie, noul Citroen C-Elysee, model care are la baza modelul Elysee 2008 si care prezinta numeroase evolutii in ceea ce priveste stilul, calitatea si tehnologia.

    C-Elysee vine in completarea gamei de vehicule produse in China de compania Dong Feng Peugeot Citroen Automobiles (DPCA), care cuprinde C2, Fukang, Xsara Picasso si C-Triomphe. Acestor modele li se alatura si C4 coupe, C5 berlina si C6, produse si importate din Europa.

    Noul model afiseaza limbajul de design Citroen, mai ales la partea frontala, una expresiva si contemporana, incadrandu-se perfect in categoria ultimelor realizari ale constructorului din hexagon. De asemenea, jantele noi si stopurile tridimensionale completeaza lista principalelor evolutii in termeni de stil. In ceea ce priveste habitaclul, se remarca noile scaune fata si finisajele in culori deschise. Per total, C-Elysee a beneficiat de peste 300 de imbunatatiri, in toate domeniile perceptibile de catre clienti.

    Ca tehnologie, C-Elysee ofera un sistem de franare caruia i s-a asociat un sistem antiblocare de ultima generatie, sistem audio cu functie Bluetooth, juke-box cu 6 CD-uri si iesire USB. In plus, masina dispune de un portbagaj cu deschidere automata.

    Noul C-Elysee este disponibil in trei niveluri de echipare si cu motorizarea 1.6i 16v. In functie de versiune, modelul poate dispune de aer conditionat semiautomat, computer de bord, tapiserie din piele, scaune reglabile electric, jante din aliaj usor sau senzori de parcare.

    In China, Citroen C-Elysee are un pret de pornire de 70.000 de yuani (aproximativ 6.300 de euro).

    Vizualizari: 1228
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »