rss

Circuit pentru milionarii americani

  1. 28/07/2008
  2. Tags: Monticello motor club
    Vezi toate fotografiile (1)
    Pana mai ieri ultima moda pentru elita Americii era abonamentul la un club exclusivist de golf, insa cu timpul si acest lucru a devenit o banalitate si ceva trebuia schimbat. Si s-a rezolvat: acum, ultima "fita" dincolo de Atlantic este sa ai o masina "capabila" cu care sa iti faci de cap pe un circuit special amenajat.

    Pentru numai 125.000 de dolari, plus cotizatia anuala de 7.500$, orice muritor cu buzunarele doldora de "verzisori" se poate inscrie in Monticello Motor Club. Va obtine, astfel, intrare la un circuit cu o lungime de aproape 7 kilometri, ce are in componenta 22 de viraje. Adica, mult mai bine decat "ovalul" folosit in cursele de NASCAR, spre exemplu. Evident, inscrierea in club se face numai pe baza de invitatie!

    O investitie de 50 milioane de dolari a transformat batranul aeroport Monticello, situat la aproximativ 145 de kilometri de Manhattan, in Monticello Motor Club, facilitate ce s-a deschis duminica, 27 iulie. In ziua deschiderii legende ale motorsportului american, precum Mario Andretti si Brian Redman, au efectuat curse demonstrative.

    Circuitul va fi operational timp de 200 de zile anual, din aprilie pana in noiembrie, iar nume sonore ca Jerry Seinfeld (comediant) si Jeff Gordon (pilot NASCAR) s-au alaturat deja Clubului.

    Monticello Motor Club
    se intinde pe o suprafata de 650 de acri si cuprinde, in afara pistei, locuri de relaxare, restaurant si apartamente de lux in care se poate ramane peste noapte, dar si un heliport destinat membrilor. Si autovehiculele sunt tratate regeste, fiind adapostite in garaje speciale, unde temperatura aerului este controlata electronic. Interesat, domnule Tiriac?
    Vizualizari: 775
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »