rss

Cine mai vrea masini de inchiriat

  1. 18/02/2009
  2. Tags: inchirieri masini
    Vezi toate fotografiile (1)

    Firmele care au ca obiect de activitatea inchrierea de masini au fost in pierdere cu 50% in a doua jumatate a anului 2008 si la inceputul acestui an, potrivit NewsIn.

    Numarul celor care apeleaza la serviciile companiilor rent-a-car din Bucuresti a scazut foarte mult, fie ca este vorba de persoane fizice sau juridice.
     
    Chiar si cei care au sediul firmelor de inchiriere in apropierea aeroporturilor, unde s-ar presupune ca aceasta afacere ar trebui sa mearga cel mai bine, au suferit din cauza scaderii cererilor, mai ales din partea persoanelor fizice. Unul dintre motivele identificate pentru aceasta scadere il reprezinta numarul mare de avioane care au la aterizare foarte putini pasageri.

    Unele firme de inchirieri masini, desi inregistreaza scaderi, au preferat sa nu scada preturile. Astfel, Autonom Rent-a-Car a adoptat ca strategie de marketing reducerea pretului cu un euro in cazul in care clientul va gasi un pret mai bun pentru aceeasi masina la o firma concurenta. Aceasta masura este indreptata mai ales catre persoanele fizice, intrucat la capitolul inchirieri catre firme acestia au inregistrat cresteri.

    In ciuda situatiei actuale de pe piata de inchirieri masini, firmele din acest domeniu spera intr-o redresare pe perioada vacantelor, cand sunt asteptati si cei stabiliti in strainatate.

     

    Vizualizari: 1132
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »