rss

Cine-i No.1?

  1. 27/12/2006
  2. Tags: Porsche, Porsche Wendelin Wiedeking, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (2)
    Inca dinainte de a-si vedea visul cu ochii – detronarea lui GM din postura de lider mondial al constructorilor auto –, Toyota se vede deja atacata de un concern care pana mai ieri se straduia sa incheie anul cu un profit decent: Volkswagen.

    Sefii de la Porsche, marca care a investit multe miliarde de euro pentru a detine pachetul majoritar la VW, doreste ca fabricile numarului patru mondial sa devina mai eficiente decat cele ale niponilor, planul debutand cu o serie de vizite efectuate de diversi consultanti. „Daca cineva poate egala eficienta celor de la Toyota, acela este VW. Dar asta inseamna multa munca si rezultatele nu se vad imediat”, a atentionat CEO-ul lui Porsche Wendelin Wiedeking.

    Interesant este faptul ca toata aceasta poveste seamana izbitor cu una clasica japoneza in care invatacelul isi depaseste maestrul, consultantii numarului unu japonez fiind cei care i-au ajutat pe cei de la Porsche sa-si revina pe plan financiar in anii ’90, eventual constructorul german devenind cel mai profitabil din industria auto.
    Vizualizari: 1160