rss

Chrysler vrea costuri mai mici cu 25%

  1. 20/05/2008
  2. Tags: China, Costuri
    Vezi toate fotografiile (1)
    Chrysler se afla in plina restructurare si unul dintre cele mai importante puncte de pe agenda cu prioritati este reducerea drastica a costurilor companiei, mai precis cu circa 25% in urmatorii trei ani.

    John Campi, responsabilul cu achizitiile la numarul trei american, a declarat ca, in acest scop, vor fi facute numeroase schimbari in procesul de fabricatie si aprovizionare, ce vor afecta in mod pozitiv si activitatea anumitor furnizori.

    Printre masurile care vor fi luate in viitorul apropiat se numara accentuarea schimbului de componente intre modelele aflate in nomenclatorul companiei si reducerea schimbarilor de decizie luate la nivel ingineresc in timpul dezvoltarii unui proiect.

    In plus, Chrysler va deschide noi birouri de dezvoltare in China si India si isi va largi activitatea de la centrul de profil din Mexic, astfel incat sa puncteze si la capitolul reduceri de costuri pe baza unui nivel de salarizare mai redus.

    Americanii nu exclud din calcule nici aliantele, mai ales ca doua asemenea parteneriate – cel cu chinezii de la Chery si cel cu Nissan – vor incepe cat de curand sa isi arate roadele.
    Vizualizari: 1011