rss

Chrysler se gandeste sa-l produca pe Demon Roadster

  1. 18/08/2007
  2. Tags: Chrysler, Demon Roadster, Dodge
    Vezi toate fotografiile (2)
    Acum ca apele s-au mai linistit la Chrysler (cel putin la nivel inalt), sefii numarului trei american sunt pregatiti sa puna in aplicare un program amplu de revenire pe linia de plutire, care va marca pierderea a mii de locuri de munca in tentativa disperata de a reduce costurile.

    Totusi, prin aceasta urgie incearca sa straba si o raza de soare, reprezentata de intentia yankeilor de a produce in serie conceptul Dodge Demon Roadster.

    Vestea sosit chiar de la Trevor Creed, designerul sef al celor de la Chrysler, care a declarat recent ca masina se afla pe locul intai al agendei sale si ca toate conditiile pentru ca roadsterul sa primeasca unda verde sunt indeplinite.

    Se pare ca si eficientul motor de 2,4 litri cu care era echipat Demon este pe gustul consumatorilor speriati de preturile tot mai mari ale benzinei, astfel incat este foarte posibil ca Chrysler sa il aleaga drept motorizare a versiunii de serie.

    Ca adversar al lui Mazda MX-5 insa, Dodge Demon ar mai putea avea un ultim, dar decisiv as in maneca: in tentativa de a-l face deosebit de competitiv, Chrysler doreste sa pastreze un pret in jurul valorii de 15.000 de $...
    Vizualizari: 889