rss

Chrysler schimba foaia in departamentul de design

  1. 20/08/2008
  2. Tags: Chrysler, Design, Edge, Ralph Gilles
    Vezi toate fotografiile (1)
     

    Noul sef al departamentului de design Chrysler, Ralph Gilles, isi va ocupa postul incepand cu 1 septembrie, insa asta nu il impiedica sa faca inca de pe acum cateva previziuni cu privire la viitorul modelelor numarului trei american.

    Omul pregateste deja un nou curent stlistic, ce va sta la o distanta considerabila de coordonatele temei “Edge” – cea care sta la baza vehiculelor actuale.

    “Este cat se poate de clar ca e nevoie de o noua abordare estetica la Chrysler. Am terminat cu designul Edge”, a declarat increzator Gilles, care pregateste o tematica ale carei principale calitati vor fi prospetimea si naturaletea formelor.

    Noul responsabil de designul modelelor Chrysler are o viziune in care viitorul companiei sta in “mainile” unor masini cu linii organice si moderne, oferind in acest sens exemple precum conceptele Dodge Zeo si Chrysler ecoVoyager (ambele prezentate anul acesta la Salonul Auto de la Detroit).

    Gilles nu vrea insa sa se opreasca aici: imaginea extrem de proasta pe care o au interioarele masinilor Chrysler va trebui ingropata rapid in negura istoriei, urmand a fi inlocuita de habitacluri cu design interesant si materiale de calitate, in genul celui care a debutat pe noul Dodge Ram. Care, apropo, este “opera” unei echipe conduse de Ralph Gilles inainte ca acesta sa devina sef al departamentului de design Chrysler.

    Vizualizari: 1247