rss

Chrysler pregateste 20 de modele noi pana in 2009

  1. 18/05/2007
  2. Tags: Chrysler
    Vezi toate fotografiile (1)
    Odata cu vanzarea catre grupul Cerberus Capital Management, numarul trei din Detroit va primi o infuzie sanatoasa de capital, spun analistii, ceea ce este tocmai buna pentru ca lucrurile sa fie puse in miscare.

    Pana cand vanzarea va fi definitivata, au fost pornite deja cateva proiecte care asteapta unda verde.

    Printre altele, noii proprietari vor si ei sa urmeze exemplul conducerilor de la GM si Ford, adica sa inceapa un amplu program de reducere a costurilor. Astfel, chiar si modele care au vanzari doar medii vor fi scoase din productie, unul din scopuri fiind renuntarea la armada de platforme pe care sunt construite actualele modele. Cand “epurarea” se va fi incheiat ar trebui sa ramana doar 7 din cele 12 platforme.

    Pe un plan paralel, purtatorii de cuvant a noii conduceri au declarat ca, pana in 2009, vor aparea 20 de modele noi si vor fi aplicate 13 facelift-uri. Printre noile modele putem sa amintim Challenger, un nou minivan, crossover-e bazate pe Sebring si Avenger, respectiv un pick-up Ram nou-nout.

    In prima faza se renunta la Dodge Durango, Chrysler Aspen, dar s-ar putea ca gama sa fi completata cu modele noi in spiritul conceptelor Chrysler Imperial sau Dodge Demon.
    Vizualizari: 920
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »