rss

Chrysler planuieste 9 modele pentru 2010

  1. 11/09/2008
  2. Tags: Chrysler, Dodge, Grand Cherokee, Sua
    Vezi toate fotografiile (1)

    CEO-ul lui Chrysler, Robert Nardelli, a dezvaluit inca de luna trecuta ca numarul trei american se pregateste sa lanseze o noua ofensiva pe piata din SUA, ce va incepe chiar la anul si va include o serie de modele noi, mulate pe gusturile actuale ale clientilor.

    Anuntul sau a fost insa recent dublat de cel al vicepresedintelui Jim Press, care a dat in vileag si planul pentru 2010: noua modele noi.

    “Renasterea”, asa cum o numeste Press, va include insa nu numai masini complet noi, ci si restilizari ale unor modele actuale (cel putin asa spun analistii).

    Daca este sa ne luam dupa ei, trebuie sa ne asteptam la un nou Grand Cherokee, un SUV de talie medie de la Dodge, un model compact Chrysler construit de catre Nissan si doua operatiuni de facelift pentru 300C, respectiv Dodge Charger.

    Pe langa acestea, concernul american va da un atac consistent si pe piata autoturismelor cu propulsie neconventionala, gratie proiectelor in plina desfasurare ale departamentului ENVI (ganditi-va la o serie de hibrizi plug-in).

    Fixat pe Toyota Prius, GM si al sau Volt ar trebui sa inceapa sa se uite si la vecinii de alaturi...

    Vizualizari: 1235