rss

Chrysler ar putea renunta la PT Cruiser in 2009

  1. 17/08/2007
  2. Tags: Chrysler, PT Cruiser
    Vezi toate fotografiile (1)
    Chrysler a confirmat ca il va construi pe PT Cruiser pana la finalul lui 2009, dar nu a specificat daca va exista un urmas al nonconformistului autoturism sau daca va lua decizia de a-l produce si dupa aceasta data.

    De la introducerea sa in 2000, PT Cruiser fost un real succes pentru numarul trei american, insa timpul nu a iertat nici macar acest van cu influente retro, a carui cifa de vanzari a scazut sub un nivel acceptabil.

    In plus, piata din SUA a inceput sa se aglomereze cu oferte asemanatoare, dintre care cea mai apropiata de ideea care a stat la baza lui PT Cruiser este Chevrolet HHR; totusi, Chrysler este decis sa il mai tina inca doi ani in activitate. doar in Statele Unite s-au vandut pana acum peste un milion de modele PT Cruiser, fapt care a determinat producatorul sau sa se gandeasca pe viitor si la alte modele care sa dezvolte categorii similare cu ale acestei masini.

    Pasul nu este lipsit de riscuri, avand in vedere ca si Chevy a calcat in trecut pe acest teren destul de “mlastinos”, unde a fost nevoit sa-l abandoneze pe SSR.
    Vizualizari: 927
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »