rss

Chevy Tahoe rasturnat de un... Mini Cooper

  1. 25/11/2008
  2. Tags: Chevrolet, Cooper, MINI, Tahoe
    Vezi toate fotografiile (2)


    Ideea ca SUV-urile sunt mai sigure decat autoturismele de dimensiuni mai mici in caz de impact a tinut mult timp - si inca mai tine - ridicate vanzarile acestui gen de automobile. Ca acest principiu este unul cat se poate de fals este un fapt dovedit.

    Stiu ca multi nu o sa fiti de acord cu mine... Tocmai de aceea aduc pozele urmatoare ca argument la teoria expusa mai sus. Undeva in Texas, un Mini Cooper a acrosat un ditamai Chevrolet-ul Tahoe. Rezultatul nu este deloc unul dintre cele asteptate, avand in vedere diferenta de talie enorma dintre cei doi "combatanti". Cevy-ul a fost rasturnat si a suferit avarii grave, in timp ce Mini-ul a iesit doar un pic sifonat.

    Iata declaratia soferului care s-a aflat la volanul micutei citadine: "Pozele au fost facute cu telefonul mobil de unul dintre pompierii sositi la fata locului. Autoritatilor care au raspuns apelului si s-au prezentat la locul accidentului nu le-a venit sa creada ca Mini-ul a scapat asa usor. Eu mergeam spre sud pe o straduta cu sens unic, in timp ce soferul Chevrolet-ului mergea spre vest, tot pe o strada cu sens unic. Chevrolet-ul a intrat in intersectie pe culoarea rosie a semaforului, mi-a aparut brusc in fata si nu am mai avut cum sa il evit. L-am lovit in zona pasagerului din dreapta, moment in care SUV-ul s-a rasturnat. Nimeni nu a fost ranit".

    Intr-adevar, greu de crezut ca un Mini poate scapa atat de usor dupa ce a lovit un Tahoe...
    Vizualizari: 1474