rss

Chevy Corvette 2008 – motor nou si inca cateva surprize

  1. 27/04/2007
  2. Tags: Chevy, Corvette, LS3
    Vezi toate fotografiile (2)
    Au trecut aproape patru ani de la lansarea celei de-a sasea generatii Corvette si General Motors a decis ca este vremea pentru un facelift substantial, care sa includa si un upgrade de putere sub capota.

    Aceasta este masina spionata cu cateva zile in urma si adusa in atentia voastra de auto.ro, purtatoarea motorului din noua serie LS3.

    La final, mentionam si cateva retusuri de natura estetica, sesizabile mai ales in habitaclul masinii. Aici, Corvette 2008 (in toate cele trei versiuni) ofera un nou pachet disponibil pe lista de optionale, ce permite tapitarea habitaclului in piele in doua nuante.

    Odata ales, scaunele, bordul si manerele usilor vor fi imbracate in nobilul material, iar numele Corvette si celebrul logo al steagurilor incrucisate va aparea in punctele cheie ale interiorului.

    Nici capitolul dotari standard nu a ramas nemodificat, orice model 2008 beneficiind de o revizuire a materialelor de la interior si de prezenta unor dotari care in anii trecuti erau optionale, precum sistemul OnStar, radio-ul cu preluare prin satelit si oglinzi retrovizoare cu functie anti-obturatoare.

    Oricum, daca nimic din toate acestea nu ii va face pe cei de pe strada ca acest Corvette este altceva, mai exista o ultima solutie: doua noi culori de exterior exclusive acestui model – Blue Metallic Jetstream si Crystal Red Metallic Titncoat. Acum sa va vad...
    Vizualizari: 906