rss

Chevy Camaro SS: foto oficiale

  1. 27/08/2008
  2. Tags: Camaro ss, Chevrolet, GM
    Vezi toate fotografiile (2)
     

    Se pare ca cel mai rapid Camaro se va lasa cel putin la fel de mult asteptat ca si versiunile sale ceva mai pacifiste, marca grupului GM alegand sa mai dilueze putin "sosul" cu un prim set de fotografii oficiale.

    Probabil, masina va fi vazuta “in carne si oase” in ianuarie, la NAIAS 2009, moment in care vom sti exact si in ce se vor traduce pe sosea performantele V8-ul de sub capota.

    Diferentele comparativ cu un Camaro normal vor fi minore, SS urmand a prezenta un calandru usor modificat, logo-uri specifice si un set de roti mai late.

    In ceea ce priveste partea mecanica insa, distanta fata de rudele sale mai “sarace” va fi destul de mare, gratie prezentei unui V8 LS3 de 6,2 litri creditat cu 422 CP si 553 Nm.

    De fapt, Camaro SS va oferi doua motoare de aceeasi cilindree, in functie de optiunile clientilor privind transmisia: cei care vor alege cutia manuala vor primi LS3 anterior mentionat, in timp ce fanii procedurii automate de schimbare a treptelor vor trebui sa se multumeasca cu un V8 L99, apt de 400 CP si 535 Nm.

    Nu avem nimic cu acest motor, dar speram sa se vanda foarte prost...

    Vizualizari: 1143