rss

Chevrolet Volt: primele imagini oficiale (cu galerie foto)

  1. 09/09/2008
  2. Tags: Chevrolet, GM, Volt
    Vezi toate fotografiile (11)


    Desi primele fotografii oficiale cu versiunea de serie a lui Chevrolet Volt erau programate sa apara abia saptamana viitoare, au fost cateva site-uri - spre norocul nostru - care au spart "embargoul" si au publicat mai devreme imaginile.

    Dupa parerea specialistilor, Volt este cel mai important model din istoria General Motors, intru-cat de succesul acestuia depinde revenirea gigantului american in varful ierarhiei mondiale sau, dimpotriva, "scufundarea" si mai adanca in negura incertitudinii.

    Cu ajutorul teaser-elor lansate de GM in saptamanile trecute ne-am format, deja, o idee despre hibridul ce va aparea si in pelicula Transformers 2, insa acum valul incetosat s-a ridicat definitiv. Putem observa ca muchiile ascutite si liniile angulare, caracteristice conceptului Volt prezentat anul trecut si care nu sunt tocmai cele mai aerodinamice, au disparut, lasand locul unor forme mai rotunjite. Versiunea de serie a lui Chevrolet Volt a suferit din acest motiv peste 120 de modificari, ceea ce, sustine GM, a marit din start autonomia masinii cu 10 kilometri in modul total electric, deci va creste si autonomia totala.

    Chevrolet Volt nu este singurul model ecologic care va putea fi regasit in viitor in oferta companiei americane, conducerea anuntandu-si intentia de a folosi bateria masinii, care cantareste 181 de kilograme, pentru constructia mai multor modele "verzi".


    Pentru galerie foto completa dati click aici.

     

     

    Vizualizari: 912