rss

Chevrolet GPiX Concept: primele imagini

  1. 27/10/2008
  2. Tags: Chevrolet, GPiX, Sao paulo
    Vezi toate fotografiile (4)

    Desi un eveniment local, Salonul Auto de la Sao Paulo va deveni de interes international gratie lui Chevrolet GPiX – un crossover din care va deriva o gama de modele menite sa inlocuiasca anticul Corsa pe piata braziliana.

    In alta ordine de idei, conceptul ar putea sa intre la randul sau in productia de serie si, dat fiind interesul pe care si alte popoare de pe alte continente il manifesta pentru crossover-e mici si economice, nu ar fi exclus sa il vedem inclusiv in showroom-urile europene.

    Pana atunci insa sa punctam un design care, din anumite unghiuri – mai ales din spate – aduce oarecum aminte de Suzuki SX4, ceea ce nu e un lucru neaparat rau mai ales ca se impaca destul de bine cu partea frontala tipica modelelor de buget Chevrolet.

    Tot in fata mai remarcam si grupul de lumini cu tehnologie LED ce decoreaza spoilerul bombastic, in timp ce din profil ne-a placut ideea conturarii geamurilor laterale a la Opel Corsa coupe. Ramaneti pe auto.ro pentru a afla mai multe detalii imediat dupa dezvelirea oficiala.

    Vizualizari: 960
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »