rss

Chevrolet Cruze WTCC: primele teste cu public

  1. 06/11/2008
  2. Tags: Alain menu, Chevrolet, Cruze, Lacetti, Robert Huff
    Vezi toate fotografiile (3)

    Noul model Cruze cu care Chevrolet va ataca sezonul 2009 in World Touring Car Championship (WTCC) a efectuat la inceputul acestei saptamani primele teste cu public pe circuitul portughez de la Estoril.

    La aceasta a treia sedinta de teste, dupa cele private din Anglia si Spania, cei care au testat noul Cruze, dar si actualul Lacetti, au fost elvetianul Alain Menu, pilot Chevrolet din 2005 (anul debutului in WTCC), si britanicul Robert Huff.

    "Pot spune ca masina este excelenta! Pe un circuit lat ca acesta de la Estoril este mult mai usor de condus pe anumite sectoare, in timp ce timpii realizati sunt promitatori, insa ne-au dat de inteles ca mai avem mult de munca. Masina raspunde foarte bine la comenzi si la toate noile setari ceea ce ne va usura munca in testele pe care le vom efectua pe timpul iernii", a declarat Menu despre noul Cruze WTCC, pe care l-a testat in premiera.

    Noul Cruze va lua locul modelului Lacetti cu care Chevrolet va incheia sezonul 2008 probabil pe locul al treilea la constructori, in urma celor de la Seat si de la BMW.

    Aceasta sedinta de teste a fost ultima in care actualul Lacetti a mai fost testat, cursa in care il vom vedea pentru ultima data fiind cea de pe 16 noiembrie de la Macau care va incheia anul.

     

    Vizualizari: 1116