rss

Chevrolet Corvette C6 de la Innotech

  1. 23/12/2008
  2. Tags: Chevrolet, Corvette, Innotech

Innotech a dezvoltat un program de tuning pentru Chevrolet Corvette C6, pachet ce contine noi elemente tehnice si estetice.

Din punct de vedere al designului, rezultatele celor de la Innotech se materializeaza intr-un nou look sport dar elegant in acelasi timp. Partea frontala combina elemente regasite la Ferrari 599 GTB Fiorano si Aston Martin precum si elemente din carbon si fibra de sticla.

Interiorul beneficiaza de piele italiana si optional, scaune cu insertii din fibra de carbon ce poate fi combinata cu mai multe elemente si nuante in functie de gusturile posesorului.

Noul Corvette beneficiaza de asemenea, de doua tipuri de discuri de frana Baer sau Brembo, cu dimensiunea de 355 milimetri sau de 380 mm, sistem de evacuare si suspensii imbunatatite si doua versiuni de motorizare: LS2 (6.0L) sau LS3 (6.2L), cu performanta modificata de la 500 la 560 CP pentru motoarele natural aspirate sau 600-1000 CP pentru motoarele supraalimentate. Acestea sunt conectate la o transmisie automata sau manuala in 6 trepte .

Vizualizari: 972