rss

Chevrolet aduce la SEMA patru Camaro speciale

  1. 03/11/2008
  2. Tags: Camaro, Chevrolet, GM
    Vezi toate fotografiile (13)

    In ciuda faptului ca este masina oficiala la SEMA, noul Chevrolet Camaro nu va putea fi vazut in aceasta saptamana intr-un numar prea mare la cel mai important eveniment auto de peste Ocean, care va fi gazduit de Convention Center din Las Vegas.

    Asta din cauza ca, spre deosebire de Dodge Challenger, Camaro mai are de asteptat cateva luni buna pana cand va ajunge in showroom-uri, desi s-au primit comenzi pentru noul muscle-car american.

    Galerie foto aici

    De aceea, oficialii Chevrolet s-au gandit sa le faca o surpriza fanilor marcii si au prezentat astazi patru concepte care vor putea fi admirate pe viu marti, 4 noiembrie, in cadrul salonului din capitala jocurilor de noroc.

    Primul dintre acestea este Camaro LS7 Concept, care a fost inspirat de modelele Camaro C.O.P.O. din anii 60. Acesta este propulsat de un motor LS7 Crate V8 de 7,0 litri care a fost "umflat" pentru a dezvolta 550 CP, care este cuplat la o transmisie manuala Tremec cu 6 trepte. Camaro LS7 Concept a fost echipat cu jante din aliaj de 20 inch care ascund frane Brembo, iar garda la sol a fost micsorata.

    Urmatorul concept este Camaro Dale Earnhardt Jr, la dezvoltarea caruia s-a implicat direct si pilotul din NASCAR. Derivat din modelul Camaro SS, acest prototip functioneaza pe baza de etanol E85. La exterior se remarca vopseaua in doua nuante, gri si alb, a caroseriei, jantele din aliaj de 21 inch cu cinci spite, spoilerul in forma de coada de randunica si alte accesorii Chevy.

    Pentru adevaratii fani ai motorsportului, Chevrolet a realizat Camaro GS Racecar Concept care aminteste de acel Camaro galben-albastru pe care il pilota americanul Mark Donahue in Campionatul Trans Am Series. Aceasta intepretare moderna se distinge prin capota, capacul portbagajului, portierele si aripile care sunt realizate din fibra de carbon pentru a reduce greutatea masinii. Bolidul este propulsat de un motor LS3 V8 care este conectat la o cutie de viteze Tremec 6060 cu sase rapoarte. Evacuarea de 3 inch cu toba de esapament Coast Fab, radiatorul din aluminiu C&R, coolerele, transmisia si diferentialul tradeaza pedigree-ulde curse.

    Ultimul si, probabil, cel mai fioros este Camaro Black Concept. La exterior se remarca nuanta de negru mat a caroseriei, geamurile fumurii, farurile cu tehnologie HID (High Intensity Discharge) si LED-uri rotunde iluminate in rosu, grila radiatorului vopsita in culoarea caroseriei, blocuri optice intunecate. Pana si jantele de 21 de inch au fost vopsite in negru, in timp ce la interior, Camaro Black Concept este la fel de negru ca la exterior. Sub capota se afla un propulsor GM V6 de 3,6 litri care dezvolta 300 CP.

    Vizualizari: 1098
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »