rss

Chevrolet a lansat conceptul Cobalt

  1. 20/06/2011
  2. Tags: Chevrolet, cobalt
    Vezi toate fotografiile (9)

    Chevrolet a lansat la Salonul Auto de la Buenos Aires conceptul Cobalt. Prototipul vine cu un design cuminte, ceea ce inseamna ca ar putea anunta un model global ce va fi comercializat la nivel mondial.

    Echipat cu propulsoare cu patru cilindri a caror capacitate este cuprinsa intre 1.3 şi 1.8 litri, Chevrolet Cobalt pastreaza aceeasi linie stilistica regasita si pe modelele de serie precum Cruze si Aveo. Astfel, la nivel frontal avem de-a face cu grila clasica Chevrolet, flancata de blocuri optice cu tehnologie LED.

    Prototipul lansat in America de Sud este vopsit in culoarea Smoke Beige, beneficiaza de un kit aerodinamic subtil, o evacuare cromata dubla si de jante din aliaj de 17 inch.

    Habitaclul nu face rabat de la imaginea simpla si discreta regasita la exterior. Tapiteria este in doua culori, iar pasagerii sunt “intretinuti” de un sistem de navigatie si de unul de divertisment, acesta din urma beneficiind de doua ecrane de 7 inch montate in tetierele scaunelor.

    Momentan, constructorul auto nu a furnizat nicio informatie privind planurile de productie a acestui concept. Totusi, judecand dupa lipsa artificiilor si a elementelor excentrice prezente de obicei in cazul unui show-car, Cobalt ar putea fi produs in serie.

    Vizualizari: 1942