rss

Changan vine cu V802 Concept la Beijing Motor Show

  1. 10/04/2008
  2. Tags: Changhan v802 concept
    Vezi toate fotografiile (3)

    Anul acesta, Salonul Auto de la Beijing promite cateva surprize foare placute din partea constructorior chinezi, care vor sa dovedeasca lumii intregi ca sunt mai mult decat o gasca de copiatori slabi. Primul care va incerca ceva in acest sens va fi Geely, care deja a anuntat premiera conceptului sportiv GT, insa el va fi talonat indeaproape de Changhan cu noul lor concept V802.

    Fara a rupe gura targului in privinta frumusetii, hatch-ul de talie mica (similar ca dimensiuni cu Honda Fit, doua dintre masinile cu care se va bate in viitorul apropiat pentru suprematia pe piata chineza) arata pur si simplu bine, mai ales pentru o masina realizata 100% de un constructor chinez.

    Iar faptul ca seamana atat de mult cu un produs de serie ne face sa fim siguri ca o vom vedea cat de curand in showroom-urile Changhan din intreaga China. Sigur, asiaticii mai au de facut un anunt oficial, precum si eliberarea unor date oficiale cu privire la mecanica lui V802, insa inceputul maturizarii celei mai dinamice piete de pe Terra a fost deja dat. Toata lumea – mare atentie…

    Vizualizari: 863