rss

Certificare ISO 9001 pentru Fabrica Nokian Tyres din America de Nord

 1. 02/07/2020
  Vezi toate fotografiile (4)

  Noua fabrica Nokian Tyres din Dayton, SUA, a primit certificarea ISO 9001. Pentru a obtine aceasta certificare, companiile trebuie sa indeplineasca anumite cerinte specifice sistemului de management al calitatii, confirmand, astfel, angajamentul fata de calitatea premium.
  Nokian Tyres a dezvaluit locatia Dayton a noii fabrici din America de Nord in mai 2017. Expertii in productie ai companiei au inceput sa proiecteze standarde stricte de gestionare a calitatii care vizeaza fabricarea de anvelope sigure si sustenabile, in conformitate cu procesele si politicile detaliate aflate in vigoare si in celelalte doua unitati de productie ale companiei, in Nokia, Finlanda si Vsevolozhsk, Rusia. Certificarea a fost obtinuta in mai putin de sase luni de la deschiderea fabricii. 
  „Suntem onorati sa primim recunoasterea sistemului nostru de calitate. Desi fabrica functioneaza doar de cateva luni, procesul calitatii este foarte asemanator celui deja existent in fabricile mai vechi si mai experimentate.”, spune Teppo Huovila, Vice President, Quality & Sustainability. 
  Procesul intensiv de certificare ISO 9001 include audituri efectuate de un organism de certificare extern independent si de personal intern instruit pentru acest proces. Toate cele trei fabrici globale Nokian Tyres detin in prezent certificarea ISO 9001.
  Compania intentioneaza sa introduca noi produse pentru soferii din America de Nord in urmatoarele luni. 

  Vizualizari: 3135
  Renault Trafic

  Renault Trafic

  Pret: 5.000 EUR, An: 2011, Kilometri: 144.500 detalii »

  Citroën C-Elysée

  Citroën C-Elysée

  Pret: 5.000 EUR, An: 2015, Kilometri: 133.500 detalii »

  Toate anunturile »