rss

Cerberus intra in cursa pentru Jaguar si Land Rover

  1. 15/06/2007
  2. Tags: Cerberus, Jaguar, Land Rover
    Vezi toate fotografiile (1)
    Grupul care a reusit sa-i scape pe cei de la Daimler de chinul numit Chrysler s-ar putea sa-i faca acelasi serviciu si lui Ford, concernul care incearca sa scape de Jaguar si Land Rover.

    Va vine sa credeti sau nu, Cerberus s-a inscris deja in lupta pentru cumpararea celor doua marci – alaturi de alte “vechi cunostinte”, precum cei de la Blackstone –, in caz ca tentativa va fi incununata cu suces el urmand a deveni unul dintre cele mai importante nume din industria auto.

    Sigur, obiectiv privind situatia, interesul lui Cerberus pentru cele doua nu ar trebui sa ne mire: la urma urmei, cu asa ceva se ocupa o companie de investitii.

    Totusi, nu poti sa nu te gandesti la un nou “tablou” al lumii auto, pictat in “culori” interesante: un megaproducator auto american nou-nout, cu Chrysler, Dodge si Jeep de partea poporului si cu Jaguar si Land Rover de partea celor favorizati de soarta.

    Nu spunem ca va rupe gura targului din prima, dar ne gandim ca enlgezii au colaborat dintotdeauna mai bine cu americanii decat au facut-o nemtii.
    Vizualizari: 1021