rss

Celular HT1 de la Hummer

  1. 17/06/2007
  2. Tags: Celular HT1, Hummer
    Vezi toate fotografiile (1)
    Ce poate Porsche, poate si Hummer, insa americanii au mers mai departe decat a incheia un contract cu un oarecare producator de telefoane mobile, care sa le permita sa-si aseze logo-ul pe un celular obisnuit.

    Nu, HT1 este realizat pentru cunoscutul producator de modele tot-teren de catre francezii de la ModeLabs Group, care l-au construit de la zero.

    Asadar, nu-l cautati in magazinele lui Nokia, Sony Ericsson sau Motorola fiindca va veti pierde timpul de pomana.

    Mai bine ati face sa-l gasiti si sa va alegeti cu grija culorile astfel incat sa se asorteze cu uriasul din garaj, HT1 fiind oferit inclusiv intr-o textura de camuflaj (normal, nu?).

    Dupa aceea, sunteti liberi sa incepeti joaca cu menu-ul suficient de bine dotat, proiectat de dupa ecranul TFT Touchscreen de 2,2 inch cu 260.000 de culori: conectivitate GSM/GPRS, camera de 2 megapixeli, memorie de 256 MB si card slot cu microSD.

    Odata comandat, telefonul vine incarcat cu 10 wallpaper-e si doua videoclipuri cu modelele Hummer, pretul pentru un astfel de aparat fiind de-a dreptul un mizilic considerand segmentul de piata vizat: doar 300 de euro. Ar fi fost culmea sa iti iei inca o “teapa”...
    Vizualizari: 960