rss

Cele mai bune masini ale anului 2011

  1. 09/03/2011
  2. Tags: Audi a3, best car, bmw seria 3, dacia duster
    Vezi toate fotografiile (1)

    Cititorii revistei “auto motor si sport” au votat cele mai bune masini ale anului 2011, dintr-un catalog cu toate modelele aflate in comercializare pana in momentul inchiderii votului. Printre castigatori se numara modele precum MINI, la clasa mini, la clasa mica Audi A1, iar la clasa compacta, a impresionat cu un scor de 37,3, Audi A3.

    Cea mai buna masina a anului 2011 la clasa medie a fost votata BMW Seria 3, urmata fiind de autoturismele Audi A4/Allroad/A5 si Mercedes Clasa C/CLC. Audi A8 a invins la clasa de lux, topul fiind completat de BMW Seria 7 si Mercedes Clasa S/CL.

    Cele mai apreciate sportive de cititorii “auto motor si sport” sunt Ferrari 458 Italia, pe primul loc, Porsche 911 Carrera/Turbo, pe pozitia a doua si Mercedes SLS AMG, clasat al treilea.

    In topul cabrioletelor se afla tot un model Ferrari, si anume California. Lista celor trei castigatoare este completata de BMW Z4 si Aston Martin DB9/DBS Volante. La clasa off-road clasamentul arata astfel: BMW X6 (locul 1), BMW X5 (locul 2) si VW Touareg (locul 3).

    Cel mai bun monovolum a fost votat Mercedes Viano, urmat fiind de VW Multivan si Ford S-Max.

    In cadrul sondajului realizat de “auto motor si sport” a existat si o categorie pentru popularitate. Cele mai populare modele ale anului 2011 sunt: Suzuki Swift, VW Polo, VW Golf/Plus/Jetta, VW Passat/Passat CC, Volvo S80, Dacia Duster si VW Multivan.

    “Best Cars” (cele mai bune masini ale anului)  este cel mai cunoscut sondaj de opinie interactiv din domeniul auto.

    Sondajul este organizat de “Auto motor und sport” in 16 tari din Europa  iar rezultatele sunt centralizate si prelucrate in Germania. Fiecare tara participanta isi desemneaza cele mai bune masini independent de rezultatul votului din celelalte tari.

    Prin regulament, modalitatea transparenta de votare si neinterventia in procesul de votare al unui juriu, “Best Cars” este cel mai reprezentativ barometru al pietei auto .

    In Romania “auto motor si sport” organizeaza sondajul “Best Cars” (Cele mai bune masini ale anului) de 14 ani, din 1997. Cititorii aleg prin vot direct cele mai bune masini din fiecare clasa.

    In editiile octombrie si noiembrie 2011, cititorii au avut la dispozitie: un catalog cu toate modelele aflate in comercializare pana in momentul inchiderii votului (4.12.2010) si un talon de concurs care contine un cod unic in baza carora se voteaza cea mai buna masina din fiecare clasa (17 categorii)

    Cele mai populare modele de masini au putut fi votate separat, in cadrul “Votului B”. Toate modelele participante la acest vot se importa si in Romania. La “Votul B” nu sunt eligibile modelele aspirationale (sport, cabrio, de lux etc).

    Vizualizari: 8479
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »