rss

Cel mai mare dealer Chevrolet a intrat sub protectia Capitolului 11

  1. 04/10/2008
  2. Tags: BMW , Bill Heard Chevrolet, BMW, Capitolul 11, GMAC
    Vezi toate fotografiile (1)

    Bill Heard Chevrolet era pana mai ieri un soi de Mecca a tuturor clientilor marcii americane si un model de afacere pentru dealerii Chevrolet, insa astazi este doar un o alta companie care musca din tarana falimentului.

    “Mr Big Volume” a cerut protectia capitolului 11 din constitutia americana, care ii va permite sa ramana stapan peste afacere chiar daca firma are datorii de 229 de milioane de $.

    Capitolul 11 permite celui care intra in faliment sa fie in continuare la carma business-ului pe masura ce o judecatorie specializata in aceste situatii supervizeaza modul in care compania incearca sa rezolve problemele legate de obligatiile contractuale si datorii.

    Sub protectia capitolului 11, “debitorul in posesie” poate fi eliberat de catre o parte sau de toate datoriile pe care le are catre creditori, astfel incat sa i se ofere sansa unui nou inceput; cu alte cuvinte, este foarte posibil ca firmele ce asteapta inca banii de la Bill Heard Chevrolet – GMAC, BMW si JP Morgan – sa nu ii mai vada niciodata.

    Totusi, “Mr Big Volume” nu poate rasufla inca usurat: se pare ca succesul dealerului Chevrolet a atras multa dusmanie in statul de bastina, Georgia, care il acuza inca de luna trecuta de afaceri necurate si falsificari de semnaturi.

    Mai mult decat atat, cei peste 2.000 de angajati de la cele 14 centre de vanzare se gandesc serios sa ii intenteze proces din cauza modului brusc si fara avertisment in care patronul lor a decis sa inchida portile companiei.

    Nimeni nu e in siguranta in Noul Vest Salbatic...

    Vizualizari: 975
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »