rss

Cel mai luxos Jeep Grand Cherokee din istorie

  1. 19/03/2008
  2. Tags: Grand Cherokee, Jeep
    Vezi toate fotografiile (3)
    Oficialii de la Jeep au dat publicitatii astazi primele detalii si fotografii cu facelift-ul aplicat modelului off-road Grand Cherokee 2008. Desi modificarile sunt discrete, ata la exterior, cat si la interior, totusi avem de-a face cu cel mai luxos model realizat vreodata de compania americana.

    In ceea ce priveste partea tehnica, inginerii Jeep au montat pe aceasta versiune de lux a lui Grand Cherokee o coloana de directie telescopica si un nou volan cu un sistem de reglare imbunatatit, noi instrumente de bord si o consola centrala care a fost prevazuta cu mai multe spatii de depozitare.

    La interior, se remarca pielea de o foarte buna calitate, care imbraca scaunele, volanul, levierul franei de mana, bordul si usile. Schimbarile la nivelul designului exterior sunt minore si vizeaza grila frontala, spoilerul si farurile optice, precum si noile jante din aliaj de 17 inch.

    Printre dotarile de top amintim pachetul MyGIG, compatibil MP3, care poate stoca 20 Gb de muzica pe hardul propriu, Bluetooth si DVD player.
    Vizualizari: 1417
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »