rss

Cel mai bine pastrat secret a iesit la iveala. Uite ce motor ascunde sub capota noul Megane RS!

  1. 17/08/2017
  2. Tags: Megane, Megane RS, Renault Megane, Renault megane rs
    Vezi toate fotografiile (4)

    Urmatoarea generatie a modelului Megane RS a fost surprinsa de curand intr-o noua serie de fotografii spion. Doua dintre imaginile in cauza au ca subiect principal motorul instalat sub capota hot-hatch-ului francez.

    Chiar daca nu va debuta in mod public mai devreme de toamna acestui an, atunci cand Salonul Auto International de la Frankfurt isi va deschide larg portile, noul Megane RS nu mai reprezinta deja niciun mister pentru nimeni.

    Multumita fotografiilor spion ajunse pe internet de-a lungul ultimelor saptamani, am aflat atat cum arata pachetul aerodinamic pregatit adoptat de hot-hatch-ul francez, cat si ce surprize le va rezerva acestora clientilor la nivel de interior.

    A fost insa nevoie de o perioada mai indelungata pentru ca si motorul noului Megane RS sa poate fi surprins in imagini - motor despre care se spune ca va oferi o putere maxime de 300 CP dintr-o capacitate de 1.8 sau 2.0 litri.

    Lasand acum in urma informatiile neoficiale cu privire la hot-hatch-ul francez si indreptandu-ne privirile asupra certitudinilor, reamintim de disponibilitatea in premiera a unei cutii automate cu sase rapoarte si dublu ambreiaj.

    De-aceasta data in premiera absoluta pentru segmentul sportivelor de inalta performanta - segment din care mai fac parte si Audi RS3 sau Mercedes A45, clientii vor avea inclusiv posibilitatea de a 'experimenta' un sistem de directie integrala.

    Toate fotografiile si specificatiile oficiale privind noul Megane RS sunt asteptate sa ia cu asalt internetul la inceputul lunii septembrie, inaintea debutului public de la Frankfurt despre care discutam si la inceputul acestui material.

    Vizualizari: 2563
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »