rss

Cee'd MPV in fruntea asaltului Kia

  1. 31/10/2008
  2. Tags: cee'd, Kia, Soul
    Vezi toate fotografiile (1)


    Compania coreeana, care planuieste un asalt cu mai multe modele asupra pietei auto in urmatorii cinci ani, va construi o versiune MPV a lui Cee'd pe platforma noului Soul. Noul mini-MPV, care va arata "ca un Cee'd mai mare", dupa cum spun chiar surse din cadrul producatorului asiatic, va debuta in showroom-uri in noiembrie 2009 si va concura cu rivali precum Opel Meriva.

    Insa pana atunci Kia va lansa o noua generatie Sorento, programata sa apara undeva la jumatatea anului viitor, al carei design se va inspira din liniile conceptului KND-4. In plus, un nou model, Kia Magentis, va fi lansat la sfarsitul anului 2010, acesta fiind urmat ulterior de o versiune hibrid si un inlocuitor pentru SUV-ul Sportage.

    In ceea ce il priveste pe Cee'd, acesta va beneficia si el de o versiune verde, care va aparea cel mai probabil la finele anului viitor. Aceasta va fi dotata cu sistemul ISG ((Idle Stop and Go), tehnologie dezvoltata de Kia dupa principiul Stop/Start deja cunoscut. Versiunea hibrida a hatcback-ului coreean va avea un motor de 1.6 litri cuplat la o unitate electrica, pneuri cu rezistenta scazuta la inaintare si mai multe modificari la nivel aerodinamic. Acesta va emite doar 114g/km CO2.

    Anumite inovatii "verzi" de pe modelul Cee'd Eco se vor regasi, incepand de anul viitor, si pe alte modele Kia.
    Vizualizari: 887
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »