rss

Ceas nou de la Porsche Design

  1. 22/04/2007
  2. Tags: Porsche Design
    Vezi toate fotografiile (1)
    La salonul Watch and Jewellery „Baselworld” desfasurat in aceasta luna, Porsche Design si partenerul sau Eterna au prezentat ceasul Worldtimer P’6750, capabil sa arate ora exacta din doua fuse orare diferite simultan.

    Eterna (partener Porsche Design inca din 1998) a proiectat si construit un modul special care include o functie GMT inteligenta ce permite, prin intermediul unui sistem de discuri aflat sub cadran, sa afiseze simultan atat ora din locatia in care se afla la momentul respectiv posesorul ceasului (afisata, evident, de cele trei limbi), cat si ora dintr-o cu totul alta locatie (afisata in doua decupaje laterale, corespunzatoare acelei locatii si orei de acolo).

    Setarea locatiei de referinta (am numit aici terta locatie) se face cu ajutorul butonului din dreapta sus, in timp ce ora de referinta se poate regla si manual cu ajutorul butonului integrat in cel mentionat anterior. Celalalt buton este pentru ajustarea orei ceasului central.

    Ceasul P’6750, desenat simplu si la obiect, are o carcasa realizata, in traditia Porsche Design, din titan, in timp ce tipografia, culorile si fontul cifrelor ce decoreaza cadranul evidentiaza un puternic caracter functional.

    Acelasi lucru se poate spune si despre sistemul de prindere din cauciuc, ce permite aerului sa aeriseasca pielea din jurul incheieturii.

    Din pacate, nu s-a comunicat inca un pret oficial, dar nu ne indoim ca aceasta bijuterie de masurat timpul este dedicata celor cu obrazuri (si incheieturi) subtiri.
    Vizualizari: 1474