rss

Ceas Ayrton Senna de la Hubolt

  1. 28/10/2007
  2. Tags: Dodge challenger srt8
Ceas Ayrton Senna de la Hubolt
Cel mai interesant lucru la acest aparat de masurat timpul este faptul ca, spre deosebire de alte produse numite dupa un pilot de Formula 1 sau altul, este foarte discret pentru marimea lui, ceea ce, pana la urma, il face mai spectaculos decat oricare alt produs din segmentul sau.

Construit de catre cunoscutul producator Hubolt, Big Bang Ayrton Senna All Black Rattrapante promite sa atraga consumatori cu averi impresionante mai repede decat va va lua sa ii pronuntati intregul nume.

Cuvantul de ordine la crearea acestui ornic a fost “stealth”, adica “invizibil”, iar culoarea neagra mata si curelusa din cauciuc sunt cele mai clare dovezi in acest sens.

Carcasa din rasina ceramica ascunde componentele tehnice ale mecanismului automat HUB44, cel responsabil de absolut tot ceea ce misca inauntrul ceasului (inclusiv toate limbile pe care le vedeti pe cadran).

Big Bang Ayrton Senna este un produs dezvoltat de compania elvetiana impreuna cu Ayrton Senna Institute, (o fundatie creata de sora sa Viviane), o parte insemnata din banii proveniti de pe urma vanzarii celor 500 de bucati care vor fi fabricate (un exemplar costa 25.000 de $) urmand sa intre in conturile ultimei.
Vizualizari: 1268